Osnovica socijalne pedagogije - Maleš, Dubravka (Array, 1999)
Rad se bavi ispitivanjem odnosa intencionalnog i funkcionalnog odgoja i obrazovanja te ulogom obitelji, slobodnoga vremena, medija i virtualne stvarnosti kao čimbenika u odrastanju i razvitku pojedinca.