Utjecaj bajaškoga na usvajanje hrvatskoga - Novak-Milić, Jasna (Array, 2007)
U radu se upućuje na poteškoće u usvajanju (i učenju) hrvatskoga, koje se u govornika bajaškoga mogu pojaviti zahvaljujući različitoj strukturi tih dvaju jezika.