Jazyková kultura od "dobrého autora" ke korpusu - Vuković, Petar (Array, 2007)
Článek se zabýva klíčovými okamžiky ve vývoji české jazykové kultury od Ertlovy teorie dobrého autora až po současné využití jazykových korpusů.