"Tko će dobiti bitku na ovim stranicama?". Tekstovi iz knjiga utisaka u Titovoj rodnoj kući - Kelemen, Petra (2006)
Tema ovog rada su knjige utisaka u rodnoj kući Josipa Broza Tita u Kumrovcu. Pritom istraživanje ide u dva smjera: jedan čine kazivanja onih koji su svoje dojmove upisivali u knjigu utisaka prilikom proslave Dana mladosti u Kumrovcu 2004. godine, dok se u drugom analiziraju sami tekstovi pri čemu se knjiga utisaka promatra kao skup priča o Titu i Kumrovcu, uz svijest da su potencijalni, nezapisani tekstovi također važan segment priče.
HRV