Osmostoljetni hrvatsko-mađarski suživot - Holjevac, Željko (Array, 2006)
U radu se povodom izlaska knjige Dinka Šokčevića o slici drugoga u hrvatsko-mađarskim odnosima od ilirizma do završetka Prvoga svjetskog rata ocjenjuju pojedini težišni aspekti osamstoljetnoga hrvatsko-mađarskog suživota i složena pitanja npr. mađarizacija, položaj Rijeke i dr.