Tata od formata i konobar do jaja - Fink, Željka (Array, 2007)
Članak se bavi novim hrvatskim frazemima "od formata" i "do jaja". Analizira se njihova upotreba i značenje u različitim kontekstima. Oba su upotrijebljena u hrvatskom prijevodu naslova filmova (Big Daddy - Tata od formata ; Waiting - Konobar do jaja).