Dva značajna projekta izgradnje računalnih resursa za hrvatski jezik - Boras, Damir; Tadić, Marko (2007)
U ovome se radu govori o dva značajna projekta usmjerena na izgradnju računalnih resursa za hrvatski jezik. Prvi je "Hrvatska rječnička baština i predstavljanje rječničkoga znanja" koji vodi Damir Boras i koji podupiru Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa RH i UNESCO. Drugi je "Razvitak hrvatskih jezičnih resursa" koji vodi Marko Tadić i koji također podupre Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa RH.
Projekt MZOS
Projekt MZOS
Projekt MZOS
HRV