Izdavačka djelatnost - Živković, Daniela (Array, 2007)
Autorica je pomoću kataloga Nacionalne i sveučilišne knjižnice istražila cjelokupnu izdavačku djelatnost Nacionalne i sveučilišne knjižnice. Izdanja je svrstala po vrstama publikacija i nakladničkim cjelinama, kada je to bilo moguće, te opisujući ih ukazala na važnost pojedinih naslova kao dokumenta djelatnosti Knjižnice.