Ivan Meštrović - Maković, Zvonko (Array, 2007)
Tekst govori o životu i djelu hrvatskog skulptora Ivana Meštrovića i nastoji njegovo stvaralaštvo postaviti u kontekst događanja u europskoj skulpturi secesije i ekspresionizma.