"Teorijski diskurs i znanstvena zajednica" - Zlatar Violić, Andrea (Array, 2007)
Rad analiziraa teorijski diskurs Milivoja Solara u kontekstu konstitucije akademske zajednice. Rad propituje žanrovske osobine Solarovih tekstova, te komunikacijsku zajednicu sveučilišta.