Poljski doseljenici u Bosni i Slavoniji 1890.- 1946. - Vranješ-Šoljan, Božena (Array, 2007)
Rad prikazuje život i sudbinu poljskih kolonista u Bosni i Slavoniji od 1890. do svršetka Drugog svjetskog rata