Hammovi udžbenici staroslavenskoga jezika - Damjanović, Stjepan (2007)
Hammova se gramatika staroslavenskog jezika prezentira kao vrlo zahtjevna, građena na temelju tada vrlo modernih jezikoslovnih teorija, koja vrlo dobro sintetizira autorove spoznaje o paleoslavističkim pitanjima.
Projekt MZOS
HRV