Struktura Jagićeve glagoljske paleografije - Žagar, Mateo (2007)
S obzirom na suvremena razmatranja važnosti paleografskih segmenata, autor nastoji procijeniti uklopljivost Jagićevih kriterija za paleografski opis glagoljičkih spomenika.
Projekt MZOS
HRV