Ivan Natalije - Kuntić-Makvić, Bruna (Array, 2007)
Ivan Natalije [iz djela Serafinus Maria Cerva, Bibliotheca Ragusina, in qua Ragusii scriptores eorumque gesta et scripta recensentur II-III, S. KRASIĆ, Zagreb: JAZU 1977, 234-237, prijevod s latinskog i komentar]