Grazia Deledda - Od tavanske sobice preko Nobelove nagrade do povratka u "Crkvicu na osami" - Dubravec Labaš, Dubravka (2008)
Pogovor prevedenim romanima, Deleddina recepcija u Hrvatskoj
Projekt MZOS
HRV