Važnost profesionalne etike - Horvat, Aleksandra (2007)
Uvodno izlaganje održano na međunarodnom skupu posvećenom profesionalnoj etici, koji su zajednički organizirali Hrvatsko knjižničarsko društvo i IFLA/FAIFE.
Tekst usporedo na hrv. i engl. jeziku. Zbornik je odmah po izlasku iz tiska distribuiran na Svjetskom knjižničarskom i informacijskom kongresu u kolovozu 2007. u Durbanu (Južnoafrička Republika), gdje je svojom suvremenom temom i prijevodom na engleski naišao na zanimanje sudionika tog skupa.
Projekt MZOS
HRV