Wilde X 3 - Čale Feldman, Lada (Array, 2007)
U tekstu se kontrastivno analiziraju tri drame u kojima je protagonist Oscar Wilde: The Judas Kiss Davida Harea, The Gross Indecency Moisesa Kaufmana i Dandy suvremenog hrvatskog pisca Borisa Senkera. Te se tri drame različito postavljaju u odnosu prema performativnom nasljeđu svojega biografskog prototeksta, s ključnim posljedicama za njihove implicitne glumačke poetike i kritičnost što je u tome smislu iskazuju prema vlastitom kazališnom kontekstu.