Dragutin Tadijanović: Izabrana djela - Brešić, Vinko (Array, 2007)
Izbor iz književnog opusa Dragutina Tadijanovića, obrada prema načelima Biblioteke Stoljeća hrvatske književnosti, priređivačev predgovor, kronologija života i bibliografija.