Nikola IV. Zrinski Sigetski - Štefanec, Nataša (2007)
Rad vrednuje Nikolu IV. Zrinskog kao jednog od najupečatljivijih heroja hrvatske i mađarske povijesti i osobe koja je ostvarila zavidnu europsku recepciju.
Projekt MZOS
HRV