Nikola VII. Zrinski - Štefanec, Nataša (2007)
Rad vrednuje Nikolu VII. Zrinskog, u širem regionalnom kontekstu, kao izuzetnog vojnog stratega, političara i baroknog umjetnika koji je ostvario zavidnu europsku recepciju te izmiče jednostranim etno-nacionalnim svrstavanjima.
Projekt MZOS
HRV