Značajke cijepanog litičkog materijala iz male grobne jame 15 s lokaliteta Galovo u Slavonskom Brodu - Šošić Rajna (Array, 2007)
U poglavlju se obrađuju nalazi cijepanog kamenog oruđa iz zemunice 15 na lokalitetu Galovo, Slavonski Brod. Obrađene su tehnološke i tipološke karakteristike skupa nalaza, te interpretirane u odnosu na istovremena nalazišta u JI Europi.