Az emberi bioritmus alapjai es a harci eredmenyesseg - Matešić, Krunoslav (Array, 2007)
Madžarski prijevod poglavlja 'Temelji biotičke ritmičnsoti u ljudi i vojna učinkovitost', objavljeno u knjizi 'Vojna psihologija'. Sažetak u CROSBIJU pod rednim brojem 190503