Az emberi bioritmus alapjai es a harci eredmenyesseg - Matešić, Krunoslav; Pavlina, Želimir (2007)
Madžarski prijevod poglavlja 'Temelji biotičke ritmičnsoti u ljudi i vojna učinkovitost', objavljeno u knjizi 'Vojna psihologija'. Sažetak u CROSBIJU pod rednim brojem 190503
Projekt MZOS
Madžarski