A tanulas pszichologiai alapjai - Pavlina, Želimir (Array, 2007)
Madžarski prijevod poglavlja 'Psihologijski temelji učenja', objavljeno u knjizi 'Vojna psihologija'. Sažetak u CROSBIJU pod rednim brojem 190504