A tanulas pszichologiai alapjai - Pavlina, Želimir; Matešić, Krunoslav; Jurković, Pavao Gulin, Marina; Kuliš, Anđelka (2007)
Madžarski prijevod poglavlja 'Psihologijski temelji učenja', objavljeno u knjizi 'Vojna psihologija'. Sažetak u CROSBIJU pod rednim brojem 190504
Projekt MZOS
Madžarski