Uvod - Grčević, Mario; Grčević, Martina (2008)
Odostražni i abecedni popis sadašnjih i bivših imena naselja RH s podatkom o županiji i razlikama između popisa Državnoga zavoda za statistiku RH, Zakona o područjima županija... RH, Hrvatske pošte i drugih vrela.
Projekt MZOS
HRV