Don Juan, galantnost, libertinizam: od muškog prototipa do njegove ženske inverzije (Moliere i Marivaux) - Čale Feldman, Lada (Array, 2008)
Nakon pregleda psihoanalitičkih i inih tumačenja književnoga mita o Don Juanu, osobito Moliereove inačice, rasprava se posvećuje Marivauxovoj ponudi ženske inverzije toga slavnog interteksta u komediji "Lažna pratilja".