Vindija - Janković, Ivor; Karavanić, Ivor (2009)
Rad donosi pregled osnovnih saznanja o arheološkim nalazima pećine Vindije s naglaskom na mogućnost turističke iskoristivosti lokaliteta
Projekt MZOS
Projekt MZOS
HRV-ENG