Ima li neprimijenjene psihologije? - Čorkalo Biruški, Dinka (Array, 2009)
U poglavlju se govori o temeljnim obilježjima primijenjene psihologije i razlikama u odnosu na teorijsku ili fundamentalnu psihologiju. Istaknuta su osnovna područja primijenjene psihologije.