Pogovor romanu Široko Sargaško more Jean Rhys (edicija Vrhovi svjetske književnosti) - Jukić, Tatjana (Array, 2008)
Tekst analizira poziciju ovoga romana Jean Rhys u recentnoj kulturnoj povijesti i kritičkoj teoriji.