Pogovor romanu Jane Eyre Charlotte Brontë (edicija Vrhovi svjetske književnosti) - Jukić, Tatjana (2008)
Pogovor analizira poziciju ovoga romana Charlotte Brontë u recentnoj kulturnoj povijesti i kritičkoj teoriji.
Projekt MZOS
Projekt MZOS
HRV