Susret neandertalca i modernog čovjeka? - Karavanić, Ivor (2006)
Na temelju nalaza iz sloja G1 špilje Vindije moguće je pretpostaviti kontakte neandertalaca i ranih modernih ljudi, kao i postojanje paleolitičke razmjene, odnosno trgovine.
Projekt MZOS
HRV