Mujina pećina - Karavanić, Ivor; Mihelić, Sanjin (2009)
U radu su sumarno prikazani rezultati istraživanja u Mujinoj pećini. Istaknut je i ogroman turistički potencijal ovoga nalazišta.
Projekt MZOS
HRV