William Butler Yeats: Bibliografija - Domines Veliki, Martina; Jochum, Klaus Peter (2007)
Bibliografija sadrži sva Yeatsova djela prevedena na hrvatski jezik, te predgovore i kritičke tekstove koji su o njemu napisani od 1921. do 2006. godine.
Projekt MZOS
HRV