Studentsko opterećenje (sustav ECTS-a) - Mihaljević-Djigunović, Jelena (2009)
U radu se iznosi kratka povijest uvođenja sustava ECTS bodova, definira se pojam ECTS-a te odnos broja ECTS-a i opterećenosti studenta. U posljednjem dijelu govori se o broju ECTS-a potrebnom za stjecanje nastavničkih kompetencija.
Projekt MZOS
HRV