Što kada život zaboli? Pomaganje ljudima u psihičkoj nevolji - Lauri Korajlija, Anita (2009)
Nema osoba koje se tijekom svog života nije našla u situaciji u kojoj je bilo teško njoj ili nekom od njenih bližnjih. U tim se situacijama najčešće uhvatimo u zamku da znamo koliko je drugima teško, da znamo najbolji način kako im pomoći i kako da riješe svoje probleme. U ovom ćemo poglavlju naučiti zašto je to zabluda, u kakvim se sve psihičkim nevoljama ljudi mogu naći te koji su najprikladniji načini pomoći.
Projekt MZOS
HRV