Rani Slaveni u Belišću - Filipec, Krešimir (Array, 2009)
Groblje u Belišću datira od kasnoavarskog vremena, okvirno od druge polovice 7. i u 8. stoljeće. Pokazuje nam kako su izgledala ranoslavenska groblja 7. i 8. stoljeća u sjevernoj Hrvatskoj.