Ka daljnjem učvršćivanju i prihvaćanju predmetne određenosti sociologije u tekućem društvenom kontekstu - Čaldarović, Ognjen (2008)
U radu se problematiziraju problemi daljnjeg učvršćivanja položaja sociologije kao znanstvene discipline u društvu. Ukazuje se na potrebu daljnje profesionalizacije i podizanja stupnja prepoznatljivosti discipline u najširem kontekstu.
Projekt MZOS
HRV