Dvojnik - Čale Feldman, Lada (Array, 2009)
Članak navodi obilježja i putanje povijesnih mijena i prostiranja motiva dvojnika u europskom književnom i kazališnom nasljeđu, posebice osvjetljujući ulogu toga motiva u opusu Marina Držića.