Inovacijska kultura i socijalni kapital u Hrvatskoj - Lažnjak, Jasminka (Array, 2009)
U radu se izlažu dvije razine proučavanja inovacijske kulture, organizacijskojrazini i razini društava i nacionalnih kutura. U drugom dijelu iznosi se kako inovacijska kultura ovisi o sociokulturnom kapitalu i kako razinu tog kapitala podići.