To be liberated while still alive or to die in order to be liberated – in the Jñ ā na, Karma and Bhakti yoga of the Bhagavadgī tā – according to different text layers - Ježić, Mislav (2009)
Kod rada koji se objavljuje bez sažetka, sažetak će se upisati naknadno.
Kada rad bude objavljen, ispravit će se ISBN.
Projekt MZOS
ENG