Teatar u teatru - Čale Feldman, Lada (Array, 2009)
Članak predočuje pretpostavke, obilježja i zastupljenost procedure teatra u teatru u europskoj renesansi te posebice ističe udio toga dramaturškog postupka u Držićevome opusu, kao i specifičnost njegova povijesnog doprinosa mnogobrojnim funkcijama i dramaturškim potencijalima spomenute procedure.