Donje međurječje Drave i Save u sutonu antike i ranom srednjovjekovlju - Gračanin, Hrvoje (Array, 2009)
Pregled povijesti donjeg dijela međurječja Save i Drave (današnje Slavonije, Baranje i Srijema) u kasnoj antici i ranom srednjem vijeku, od kraja 4. do kraja 11. stoljeća.