Neomarksizam i strukturalizam u sociologiji šezdesetih i sedamdesetih godina ovog stoljeća - Čaldarović, Ognjen (1990)
U radu se iznose osnovne karakteristike neomarksističkih i strukturalističkih tendencija i koncepata u sociologiji u drugoj polovici 20. stoljeća.
HRV