Latinička grafija budimskoga franjevačkog kruga i Kujundžić-Marijanovićevo 'lipopisanje' - Pranjković, Ivo (Array, 2008)
U radu je riječ o uspoređivanju tzv. slavonske grafije ili grafije budimskoga franjevačkog kruga s grafijom kakvu je predložio fra Andrija Kujundžić u predgovoru latinske gramatike fra Stjepana Marijanovića, a koja je poznata pod imenom Kujundžić-Marijanovićevo „ lipopisanje“ .