Frazeologizmy 'podčinenija': obraznaja sostavljajuščaja i funkcionirovanie v reči - Hrnjak, Anita (2009)
U radu se analiziraju neki hrvatski i ruski frazemi povezani s konceptom "potčinjavanja" s ciljem da se utvrdi u kojoj mjeri semantički talog frazema utječe na njegovo značenje i različite konotacije koje dobiva u upotrebi.
Projekt MZOS
Projekt MZOS
RUS