Kompetencije nastavnika stranih jezika između politike i stvarnosti - Mihaljević-Djigunović, Jelena; Mardešić, Sandra (2009)
Kompetencije nastavnika stranih jezika između politike i stvarnosti Autorice će opisati rezultate istraživanja u kojemu su ispitale kako studenti nastavničkog smjera i iskusni nastavnici procjenjuju nastavničke kompetencije navedene kao ciljevi obrazovanja nastavnika u hrvatskim i europskim dokumentima. Usporednom analizom proklamiranih ciljeva, procjene važnosti pojedinih kompetencija i sveučilišnih programa pokazat će koliko je jezična politika udaljena od stvarnosti na razini obrazovanja nastavnika stranih jezika.
Projekt MZOS
HRV