Recepcija Šimunovićeva književnog djela u hrvatskoj školi - Pandžić, Vlado (Array, 2002)
U radu se predstavljaju znanstvena istraživanja zastupljenosti književnih djela hrvatskoga književnika Dinka Šimunovića u hrvatskoj školi.