Recepcija Begovićeva književnog djela u hrvatskoj školi - Pandžić, Vlado (Array, 2003)
U radu su predstavljena dugogodišnja sustavna istraživanja zastupljenosti i recepcije književnih djela Milana Begovića u hrvatskim školama.