Fra Grgo Martić – pisac hrvatskih školskih knjiga - Pandžić, Vlado (Array, 1996)
Fra Grgo Martić je jedan od najistaknutijih franjevaca koji su se cijeli život žrtvovali za razvoj hrvatskih katoličkih škola u Bosni i Hercegovini. Pisao je udžbenike i druge školske knjige.